Seleccions de Personal

oferta Inside Sales


 • Inside Sales

  Barcelona

  FLUMOTION, empresa tecnològica líder en el seu sector, ofereix serveis de streaming en directe i sota demanda que simplifiquen la gestió i manteniment del contingut audiovisual i enriqueixen i optimitzen la comunicació a través d’Internet. L’objectiu és ajudar a cada client a maximitzar el ROI de la seva inversió en vídeo online mitjançant una solució amb característiques i preu totalment adaptats a les  seves necessitats i possibilitats.

   

  Flumotion busca un Inside Sales responsable de convertir grans empreses i marques en clients de la seva plataforma de Vídeo Online.

   

  Les seves experiències i coneixements el fan l’assessor de les solucions de Flumotion per a nous clients, permetent-los executar la seva estratègia multimèdia en Internet gràcies a la solució innovadora de Vídeo en Internet de Flumotion. El nostre model dual de venda (directe i canal) l’ajudarà a complir amb els objectius de creixement de venda en el mercat espanyol. Es requereix una experiència d’èxit prèvia en complir i excedir els objectius comercials.

  La metodologia d’aquesta posició es basa en l’ús de recursos telemàtics (telèfon, email, videoconferències, etc.) per a la realització de la seva activitat.

   

  L’Inside Sales genera i dinamitza les relacions amb clients, empreses de producció audiovisual, agències multimèdia i altres empreses col·laboradores per augmentar la visibilitat de Flumotion en el mercat de grans empreses i marques. Per aquesta posició es requereix un coneixement profund de les necessitats actuals i futures dels clients i poder influir en el desenvolupament de nous serveis.

   

  En dependència del Sales Director, es responsabilitzarà de:

  - Identificar prospectes i treballar directament o través de “partners” per a convertir-los en oportunitats de vendes.

  - Generar leads i ser el seu primer nivell d’atenció.

  - Construir una previsió de vendes i llista d’activitats basades en un volum alt d’oportunitats.

  - Crear material de venda per ajudar a convertir prospectes en nous clients.

  - Treballar en col·laboració amb els equips de suport i operació, màrqueting i productes per  traduir retroalimentació i tendències de mercat en noves funcionalitats o serveis.

  - Capacitat de gestió i coordinació de distintes àrees per a la realització d’esdeveniments en directe.

   

  S’ofereix:

  - Oportunitat de formar part d’una empresa tecnològica puntera en la indústria del Vídeo Online.

  - Incorporar-se a un equip altament qualificat.

  - Construir relacions amb les principals empreses i marques del mercat espanyol.

  - Jugar un paper clau en el creixement i direcció de l’empresa.

  - Pla de compensació basat en l’èxit.


  - Llicenciatura tècnica en telecomunicacions, comunicació audiovisual. Orientat al sector Internet, noves tecnologies multimèdia i vídeo online.

  - 1 any d’experiència en vendes en una posició similar en el sector Internet, Agència de comunicació multimèdia o màrqueting online.

  - Demostrar coneixements avançats en Internet, Multimèdia, màrqueting de continguts, comunicació corporativa, vídeo online, màrqueting social,...

  - Perfil molt comercial i orientat a resultats.

  - Experiència demostrada en identificar i convertir nous clients.

  - Habilitat per incitar els clients a renovar els seus serveis existents i contractar noves solucions.

  - Metodologia de vendes per identificar el decisor i els altres actors dintre del procés de venda (Director General Manager, Director de Màrqueting, Director de Compres, Director Tècnic,…), comunicar de manera efectiva els diferents missatges i negociar amb les diferents parts.

  - Organitzat, automotivat, amb aptitud de gestió efectiva del temps i habilitat per a treballar sota pressió.

  - Posició basada a Barcelona amb possibilitat de viatjar per veure clients i “partners”.

  - Anglès avançat.


  Fix + variable segons resultats (22.000€ b/a més comissions). Beneficis socials d’empresa. Assegurança mèdica privada.